Поблизу Львова дорослий чоловік побив 13-річного підлітка (відео, фото)

шш
шш

Нещодавно у смт Брюховичі, поблизу Львова, на вулиці Житній, дорослий чоловік побив 13-річного підлітка. Про це заявила мати постраждалого хлопця Леся Печенєвська та оприлюднила відео інциденту в спільноті «Брюховичі BLOG» у «Facebook».




Як повідомляє видання “Діло” зі слів жінки, кривдником її сина є 36-річний Юрій Цебак. Між її сином та сином Юрія Цебака був тривалий конфлікт, що розпочався цього Різдва. Місцеві діти гуртом ходили колядувати селом, але згодом не змогли порівну поділити між собою “наколядовані” гроші та солодощі. Впродовж останніх пів року діти не товаришували та мали дрібні суперечки, але досі вони вирішувались мирно, каже Леся Печенєвська.



Ввечері 25 липня, черговий конфлікт між хлопцями закінчився приїздом батька одного з них Юрія Цебака, який ногою сильно вдарив у спину 13-річного підлітка. За словами чоловіка, так він захищав свого сина Данила від кривдника. Цей момент видно на камерах спостереження сусіднього будинку та відео випадкових свідків.


“Сусідка, що проходила поблизу, почула крики з матами та погрози дитині “спалити його разом з татом” та зняла це на відео. Про конфлікт між дітьми я чула раніше від сина, але вони все вирішили між собою. З боку батьків іншого хлопчика до мене не було ніяких звернень чи претензій. У нас в сім’ї шестеро дітей і я знаю, якими бувають хлопці в такому віці. Виникають різні ситуації між підлітками, мої хлопці теж вміють за себе постояти. У конфліктах винні зазвичай обидві сторони, я цього не заперечую, але вирішуватись це має між батьками. Я ніколи б собі не дозволила навіть кричати на чужу дитину, не кажучи вже про те, щоб розмахувати ногами. Цей батько не звертався ні до мене, ні до чоловіка. Якщо є якісь нарікання ми завжди з батьками зустрічаємось”, — розповідає мати хлопчика Юрка.


[gallery link=«file» ids=«297351,297352,297353»]

У нього медики зафіксували легкі тілесні ушкодження. Також з дитиною працюватиме психолог.


“Я навіть не одразу повірила своїм дітям, що таке сталось. Телефонувала до дітей сусідів, які бачили все, щоб дізнатись альтернативну думку. Вони підтвердили, що тато Данила копнув мого сина. Потім мені скинули відео. Після цього я набрала «102», прислали екіпаж. Нас скерували на судово-медичну експертизу. Вона підтвердила легкі тілесні ушкодження з важкими забоями. Він ударом потрапив йому в кінчик куприка і його досі болить. Ми зверталися до травматолога, ортопеда. Лікарі кажуть, що воно може боліти три тижні, або місяць. Може перестати боліти, але якщо на якусь певну точку сідає, то знову повертаються болі.


За цим фактом відкрили кримінальну справу за частиною 1 статті 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження). До того ж є чітка погроза розправою, що “я тебе спалю разом з твоїм татом”. Тому я буду відстоювати свого сина у суді, аби кривдника покарали. Від Данила постраждали не лише мої діти”, — каже п. Леся.


У свою чергу Юрій Цебак каже, що захищав свого сина від принижень і цькування.


“Все почалось ще з Різдва 8 січня 2021 року. Печенєвські Юрій та Валерій побили мого сина та забрали гроші які він наколядував, пояснюючи це тим, що він колядує не там, де йому можна. Крім цього наголосили, що мій син ще їм винен 300 грн і якщо він не принесе гроші, включиться “щотчик”. Цього ж вечора я особисто привіз гроші. Вийшов батько та сказав, що такого не може бути. Після цього син пані Лесі чіплявся до мого сина в школі та на вулиці. Бив, обзивав, принижував при дітях, називаючи його маму ш*юхою. Було звернення до завуча та директора, але це ситуацію тільки погіршило. Цього дня Печенєвський Юрій знову побив мого сина. Терпець увірвався”, — каже батько Данила Юрій Цебак.


[gallery link=«file» ids=«297361,297359,297354»]

Тим часом жінка розповідає, що на Різдво Юрій Цебак поводився агресивно та намагався заштовхати її дітей у автомобіль.



varta1.com.ua: Новини