Яка ситуація на Львівщині після десятого ракетного обстрілу рф: подробиці

У Львові та області

Фото ілюстративне

У Львівській ОВА прокоментували десятий масований ракетний удар росії. Яка ситуація у Львівській області повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у ранковому зведенні 30 грудня.

«Сирени один раз сповіщали про повітряну тривогу – 29 грудня о 08:03. Небезпека тривала майже 3 години – через загрозу ракетних ударів з літаків стратегічної авіації зі східного напрямку та з кораблів з акваторії Чорного моря. Ворог здійснив десятий масований ракетний удар по території нашої держави. По Львівщині росіяни випустили 6 ракет, чотири з них збили сили ППО. Є попадання в електропідстанцію. Жертв немає. Дякуємо нашим захисникам та усім, хто працював над ліквідацією наслідків ударів», - йдеться у повідомленні.

Ситуація зі світлом

Станом на цю мить у Львівській області електроенергію подають відповідно до графіка погодинних відключень. Ремонті роботи, пов'язані з пошкодженнями після ракетних ударів, енергетики уже завершили.

Евакуація

Двома евакуаційними потягами з областей, де тривають активні бойові дії, на Львівщину прибули 112 людей.

Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 506 осіб.

Кордон

На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 22 тисячі 613 людей. На в‘їзд – 24 тисячі 145. З них українців – 22 тисячі 948.

Безпека

Поліція області опрацювала за добу 1407 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів.

У Львові пролунало кілька вибухів

Ситуація у місті Львові

Станом на ранок 30 грудня  тепло і вода подається до усіх помешкань Львова, весь транспорт курсує, а електропостачання здійснюється згідно з плановими графіками відключень. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

«За інформацією від ПАТ «Львівобленерго», станом на ранок електропостачання у Львові здійснюється відповідно до затверджених планових графіків відключень.

Натомість наші великі комунальні підприємства працюють у штатному режимі – тепло, холодна і гаряча вода подаються, весь транспорт курсує, 96% світлофорів працювало. Якихось нештатних ситуацій не виникало», - повідомила Ірина Маруняк.

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також