Масштабна пожежа: у Києві горів готель (ФОТО)

Було задіяно 15 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки

Фото ДСНС

У столиці сьогодні вирувала масштабна пожежа. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Києва.

«Вночі, 6 травня, о 4:34 год, до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у міста Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на вулиці Бродівській, що у Голосіївському районі столиці», — йдеться у повідомленні.

Вогнеборці на місці встановили, що 2 та 3 поверхи 3-поверхової будівлі охоплені вогнем з розповсюдженням полум’я на покрівлю та 1-ий поверх. Рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі та евакуації людей.

Зазначається, що гасіння полум’я значно ускладнювалося тим, що на даній території відсутнє протипожежне водопостачання, тому вогнеборці змушені були витрачати час на прокладання додаткових магістральних ліній задля забезпечення безперебійної подачі води з природного водоймища на гасіння.

«О 6:45 год пожежу локалізовано на площі 2000 кв. м та о 7:29 год — ліквідовано. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників було врятовано 4 приватні будинки та недобудовану споруду. Під час ліквідації пожежі врятовано 5 осіб та евакуйовано 98 осіб. За попередніми даними, жертв та постраждалих немає», — додали в ДСНС.

Причини пожежі, наразі, з’ясовують правоохоронними органами.

На місці було задіяно 15 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 80 чоловік особового складу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також