Прем’єр Ізраїлю Беннет готується приїхати до Києва

Прибуде до Києва не заради «фотосесії», а з конкретними цілями

Ілюстрація: vesti.ua

Прем’єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет доручив спецслужбам підготувати його можливий візит до Києва для важливих переговорів про припинення вогню, повідомляє «Укрінформ».

Зазначається, що співробітники служби безпеки Ізраїлю вважають, що такий візит стане «жахом» для спецслужб в плані безпеки з огляду на російські бомбардування міст України.

Згідно з повідомленням, ізраїльські офіційні особи вже попередили українську владу, що Беннет прибуде до Києва не заради «фотосесії», а з конкретними цілями — у разі якщо сторони конфлікту готові до припинення вогню, щоб допомогти країнам досягти «фінішу».

Раніше Бенет уже відвідав путіна у Москві з цією ж метою.

У канцелярії прем’єра Ізраїлю поки не коментують цю інформацію.

За даними інформованих джерел, готувати візит доручили Службі загальної безпеки (ШАБАК). У відомстві вже наголосили, що це буде нелегким завданням, оскільки українська столиця перебуває під обстрілами.

Зазначається, що, на думку влади України, приїзд Беннета сприятиме просуванню переговорів. Водночас, у прем’єра заявляють, що глава уряду поїде до столиці України в тому випадку, якщо сторони будуть близькі до угоди.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також