У ворота Личаківського цвинтаря влетів директор львівського підприємства (ФОТО)

Активісти оприлюднили ім'я та дані «героя»

Скріншот з відео прес-служби патрульної поліції Львівської області

Активісти ГО Pitbull Lviv, які борються з нетверезими водіями оприлюднили ім’я нещодавнього антигероя, який пошкодив браму львівського Личаківського кладовища. Про це повідомили на сторінці громадської організації у Facebook.
«Так-так, от і знайшовся «герой» трощі кладовища! БМВ, п'яний, розтрощив пам'ятку ЮНЕСКО. Як нам вдалося з'ясувати, за кермом перебував такий собі Андрій-Михайло Павлів якому тільки 28 років! Не чули про такого? Ми теж, доки не загуглили і не прозріли. Наш герой - типовий підприємець-корупціонер-хабарник, який бриє гроші на тендерах по будівництву автодоріг!», - йдеться у дописі.

За даними YouControl, львів’янин Андрій-Михайло Павлів займається бізнесом у сфері ремонтів доріг. Він є власником фірми «Захід Автошлях» та директором «Галшляхбуд», пише Zaxid.net.

Три роки тому Франківський районний суд Львова визнав винним та оштрафував директора «Галшляхбуд» Андрія-Михайла Павліва на 12 тис. грн за дачу 2 000 доларів хабара поліцейським. За допомогою цього підприємець хотів уникнути відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, виділених для капітального ремонту дороги на Дрогобиччині.

«Нашому герою досі вдавалося залишатись непублічним - жодної фото в мережі немає. Навіть в інстаграм аккаунтах його чи його колишньої дружини, на яку і була зареєстрована ця БМВ», - додали в Pitbull Lviv.

Нагадаємо, 15 січня автомобіль «BMW» їдучи вулицею Шімзерів, здійснив зіткнення з кам'яною брамою Личаківського цвинтаря. Перевірка на пристрої «Drager» підтвердила здогади — 1,60 проміле алкоголю в крові у водія.

Відомо, що за пошкоджену браму Личаківського цвинтаря у Львові, водій заплатить більше 700 тис грн

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також