На Львівщині чоловік зарізав брата під час пиятики (ФОТО)

І це в час війни

Фото ілюстративне

У Яворівському районі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві брата під час розпивання спиртного. Про це повідомили, 10 березня, у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 9 березня, до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків у місті Яворів, ймовірно, сталось вбивство.

На місці події правоохоронці виявили тіло 32-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті.

Лікарі повідомили, що смерть настала внаслідок ножових поранень, зокрема, в ділянці грудей. Також поліцейські встановили, що вночі, близько 1:30 год, під час розпивання спиртного, у загиблого виник конфлікт з його братом, віком 42 роки, також мешканцем Яворова, під час якого старший завдав молодшому декількох ударів ножем.

«Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває», — йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, на Львівщині, зокрема й у Яворівському районі, заборонений продаж алкогольних напоїв на час воєнного стану.

Фото: ГУ НП у Львівській області

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також