Шукає винних: Путін влаштував «полювання на відьом» серед своїх силовиків, — експерт (ВІДЕО)

Президент Владімір Путін

Плани РФ про переможну війну з тріском провалилися. Замість перемоги отримали довгу, криваву війну з втратами. Зараз Путін зайнятий пошуками винних у поразках.

У Кремлі підозрюють, що хтось міг видати  підготовлений «переможний» план військової операції. Такою думкою в ефірі «24 каналу» поділився військовий експерт Олег Жданов.

«Зараз Путін шукає зрадника, шукає того, хто злив план військової операції. Причому є така думка, що не вкрали там якийсь цифровий файл, не перехопили розмови, ні. Хтось особисто передав копії документів західним розвідкам. Зараз Путін це зрозумів. Мабуть, зараз найактивніше «полювання на відьом» — вони шукають, хто ж злив», — заявив Олег Жданов.

Жданов також зазначив, що серед російських силовиків завжди були люди, які готові злити інформацію для того, щоб усунути Путіна від влади.

«Вони ж розуміють, що чим далі в ліс — тим складніше контактувати із Заходом, де у них гроші та нерухомість. Зараз все це летить у прірву і невідомо, як потім вирішувати питання повернення чи розморожування рахунків», — сказав Жданов.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також