Зарядна станція EcoFlow Delta 2: ключові переваги

Стабілізаційні чи аварійні вимкнення електроенергії якнайкраще продемонстрували те, наскільки важливо мати під рукою альтернативне джерело енергії. Певна річ, перше, що спадає на думку, - це електрогенератори, однак не завжди є можливість використовувати такі пристрої.

Найкраща альтернатива – так звані зарядні станції, які є досить ефективними, компактними та здатні живити найбільш вживані побутові прилади упродовж тривалого часу. Зараз користувачеві доступний широкий вибір таких апаратів, особливо увагу привертає Зарядна станція EcoFlow Delta 2 (ZMR330-EU) , яка має купу переваг, відтак може стати ідеальним рішенням питання отримання електрики з альтернативних джерел.

Які основні плюси зарядної станції Delta 2 від EcoFlow

Найперше, що впадає у вічі, - доволі компактні розміри, відтак зарядна станція не займатиме зайвого місця у домі, а завдяки незначній вазі, її можна без зайвих зусиль переносити з кімнати до кімнати, або в гараж, чи будь-куди, де є потреба в автономному живленні. Тут, до речі, для цього передбачені дві ручки, бо було зручно.

Окрім цього, варто згадати і такі переваги:

  • Потужна акумуляторна батарея на 1024 Вт/год. АКБ, до речі, можна розширити шляхом підключення додаткової батареї;
  • Підтримка технології швидкого заряджання. Для того, щоб зарядити станцію від нуля до 80%, знадобиться менше години;
  • Максимальна потужність. З допомогою EcoFlow Delta 2 можна живити більшість побутових пристроїв, які ми використовуємо вдома. Одночано можна підключити до 15 девайсів і гаджетів;
  • Надійний захист. Зарядна станція захищена від перенавантаження. Для цього тут використовується спеціальна технологія X-Boost;
  • Сумісність з сонячними панелями. Пристрій EcoFlow можна зарядити не тільки від розетки чи автомобіля. Відновити заряд енергії можна підключивши сонячні панелі (наприклад, якщо потужність панелі 500 Вт, зарядна станція повністю зарядиться за 3-6 годин);
  • Відмінні показники живлення. Приміром, на одному заряді станція здатна живити телевізор протягом восьми годин, холодильник – 7-14 годин, зарядити ноутбук 16 разів, а смартфон – 89.

Крім того, користувач може завантажити спеціальний додаток на смартфон, з допомогою якого можна не тільки керувати зарядною станцією, але й контролювати споживання енергії вашими пристроями.

Мати у своєму розпорядженні аварійне джерело живлення – це завжди величезний плюс за нинішніх умов, адже у разі вимкнення світла, маєте змогу живити потрібні пристрої упродовж доволі тривалого часу.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт